PAFF žurka za početak školske godine

Treći Pančevo Film Festival od 7. do 11. septembra i ove godine otvara prostor za avangardni film i ostvarenja koja nemaju prostor na drugim festivalima.
Besplatni muzički, filmski i edukativni programi, projekcije na nekoliko lokacija u gradu, koncerti i žurke.
Promotivna žurka održaće se baš za početak školske godine, prvog septembra, u klubu Zaokret u Beogradu. Veče počinje u 20 časova, a muziku (disco obscuro) će puštati Ivančići.

14055080_10154475110754322_746701190463682259_n
Pančevački filmski festival (PAFF) je internacionalni takmičarski festival dugometražnog i kratkog filma koji se održava u Pančevu, jednom od industrijskih centara Srbije.

Želja je da bude kulturna manifestaciju koja će obogatiti život građana Pančeva, okoline i regiona, i da utiče na stvaranje platforme za jedan drugačiji vid filmskog izraza i komunikacije. Žele da, takođe, inicraju i utiču na formiranje i stvaranje nove filmske publike, na one buduće filmadžije i filmofile. Na one koji će, na festivalu, po prvi put imati priliku da vide drugačiju vrstu kinematografije, na drugačiji način – u bioskopu – a da, pritom, imaju priliku da od samih autora čuju i nauče kako, zašto i na koji način se filmovi prave, čitaju, gledaju i vole.

pff

Detaljan program festival možete pogledati na: http://www.pancevofilmfestival.com/Satnica%20PAFF%202016.pdf

Vredno posetiti!

JJ

Leave a comment